Десет години алуминиева и ПВЦ дограма от Мастер Пластик

Мастер Пластик ООД предлага на българския пазар иновативни алуминиеви и ПВЦ профили от известните брандове KMG, Aluplast, Classen и други. Ние сме доказали нашите възможности в продажбата и монтажа на дограми и врати, като за цялото ни присъствие на сцената сме били коректни, както за домакинствата, така и за корпоративните интереси. unnamed

Празнуваме 10 години Мастер Пластик и сме горди, че до този момент демонстрираме вещ подход спрямо клиентите си включващ: безплатна онлайн консултация, доставки за страната, ремонтни дейности, прахово боядисване, промоции и какво ли още не.

Конкуренцията в бранша, е много сериозна и това налага да предоставяме топ оферти и решения за вашите нужди. Уважаваме всеки потребител и не ви делим на корпорации и семейства, защото всички сте ценни за нас. Видяхме с очите си, как малцина граждани имат представа от дограма, топлоизолация и шумоизолация, което автоматично наложи да се намесим.

Приехме хора от всякаква възраст и съобразявайки се с конкретните им нужди, предложихме ПВЦ дограма и алуминиеви системи, чрез които да се спре излаза на топлина, конденза, корозията и останалите тревожни фактори. На рождения си ден ви информираме за актуалните промоции на адрес http://master-plastik.com/промоции/промоция-на-дограма/ влезте и вижте още сега, понеже няма смисъл да проявявате търпение към високите сметки за ток.

Комбинирайте здрава дограма с дебел стъклопакет и спрете изразходването на електроенергия. Редом с този елемент на икономия си осигурявате, спокойна почивка, без натоварващия шум идващ от улицата. Разбира се, думите ни не важат само за остъкляване на жилища и офиси, тъй като сме подготвили специална селекция от блиндирани и интериорни врати за допълнителна сигурност и комфорт.

В обобщение

Вашето обзавеждане, ще бъде по-качествено, ако се доверите на Мастер Пластик – 10 години слава в продажбата, монтажа и поддръжката на дограми и врати. Купувайте качествени мебели и запазете здравето на семейството или работещите във вашата фирма. Желаем ви всичко най-хубаво и бъдете здрави!

 

Pin It
Оцени публикацията
Mebeli-1.com