Какво издава за вас входната ви врата

Входната Ви блиндирана врата е първият детайл от облика на жилището, който хората виждат, когато идват във вашия дом. Често на лицевата страна има табелка с номер на жилището или пък фамилия на живеещите. Събрали сме някои типични външни черти на вратата и това, което издават за вас пред съседите и непознатите.

Блестяща пощенска кутия, атрактивна табелка с номер, работещ звънец – всички тези малки детайли са бижутата на вашата блиндирана врата. Така, както при хората красивите бижута правят добро впечатление за човека, същото се отнася и за блиндираната врата. Нима една изтъркана и стара табелка би говорила добре за стопанина на къщата?

Чудесно впечатление прави, ако декорирате външното пространство пред дома ви с цветя. Бъдете внимателни обаче, защото висящи изсъхнали цветя или блиндирана врата обвита в бръшлян могат да накарат съседите Ви да си мислят, че сте мързелив и разхвърлян човек. Украсете външната си врата с цветни, свежи растения, за да придадете допълнителен цвят на екстериора си.

В зависимост от времето на годината, украсяването на блиндираната Ви врата с венец е чудесен начин за излъчване на празнично настроение. Венците могат да направят семейните домове приятелски и достъпни.

Безспорно основният индикатор за усещането за вашия имот е „украската” на входната ви врата. Цветът дава впечатление за дома, а също така приветства съседите, семейството и приятелите още на прага ви.

Различните цветове показват различни емоции и черти от характера. Ето и нашата цветова схема:

Цвят на вратата         Чувство или емоция, с която се свързва

Червен                    –    Живот, сила, позитивност

Син                          –    Спокойствие, свежест, традиция

Черен                     –     Сериозен, богат, изтънчен

Бял                         –      Чистота, спокойствие

Сив                         –      Стилен, класен, изискан

Зелен                    –      Хармоничен, спокоен, духовен

Жълт                     –      Оптимистичен, светъл, щастлив

Оранжев             –       Топъл, примамлив

Изберете внимателно цвета на входната си врата и аксесоарите към нея и помислете какво бихте желали да споделите с останалия свят за вас чрез нея.

Pin It
Оцени публикацията
Mebeli-1.com