Мебелна фабрика Вълчев

vulchev
Фабрика за мебели Вълчев – град Трявна – качествени и достъпни български мебели от масив  – дъб, бук, череша, ясен, орех, чам. Компанията предлага цялостни решения за Вашият дом, офис, хотел, вила…

Ако сте почитатели на стилната масивна мебел, то определено ние сме точните изпълнители, тези, които биха направили чудеса за подобряване на Вашето жилище.

Компанията се гордее с редица изготвени изделия и хиляди доволни клиенти от цялата страна.

Едни от най-често изготвяните изделия, правени от мебелна фабрика Вълчев са:
– спални
– бюра
– трапезарни шкафове
– мебели за луксозни кабинети
– врати
– резбовани изделия
– много други.

В случай, че искате екстравагантно решение за Вашето обзавеждане, но нямате конкретен план, то компанията може да Ви предложи безплатно изработване на такъв проект, съобразен с всички Ваши желания и изисквания.

Много малко хора знаят, че проектът понякога може да бъде и по-скъп от самото изделие. Друг важен фактор е, че проектите могат да дадат най-добра представа за това, как би изглеждало крайното обзавеждане на дадена стая, офис, вила, хотел.

С гордост можем да се похвалим, че вече повече от 40 години творим и правим щастливи и удовлетворени всички наши клиенти.

40-години служба във вярност в името на Вас – клиентите!

Готови ли сте за старт с нас? Е, ако е така, то грабнете Вашият мобилен телефон и наберете +359 0899 189 525, любезен представител на фирмата ще поеме Вашата поръчка и ще я сведе до завършен вид в най-кратки срокове.

Още нещо, което е много важно при мебелите… Компанията работи по индивидуален проект съобразен с желанията на клиента, както и по каталог.

В заключение ще се похвалим и с многото клиенти, които не са от нашата страна, удовлетворени клиенти имаме от страните Италия, Англия, Сърбия, Гърция и други страни, което е още едно доказателство, че работим качествено, с много желание и хъс!

Pin It
Оцени публикацията
Mebeli-1.com