Предстои ни ремонт на кухнята, от къде да започнем?

Рано или късно идва времето, в което трябва да се направи ремонт в кухнята.
Мнозина възкликват с … “о, ужас!”, изпитвайки паника и стрес.
Ремонтът е свързан с временни и финансови разходи, с бъркотия в къщата, да не говорим за необходимостта от известно време за работа без любимите домакински уреди. Но ако планирате внимателно ремонта, ще можете да сведете неприятната му страна до минимум. От къде да започнем с правилния ремонт на кухнята?

Кухня – единствената стая, където подреждането на мебели трябва да бъде мислен и умуван, обсъждан предварително. Ето защо е разумно да започнете с ремонта на кухнята от самия план. Но планът също трябва да бъде разработен разумно. В началото, експертите предлагат да се закупят или поне със сигурност да се решат следните предмети на кухнята: мивка, печка и хладилник. В зависимост от разположението на вашата кухня, определете бъдещото им местоположение в пространството, което заемат. То най-често зависи от два важни момента, а именно: полагане на тръби и окабеляване. Когато тези етапи са зададени, продължете с по-нататъшното планиране.

Не, това все още не е редът на мебелите. След това трябва да решите какви ще са целите на кухненския комплект. Бихте желали да съхранявате празни прибори, както и за какви ястия, и в какви количества трябва да бъдат поднасяни. Това са все важни неща, които внимателно трябва да обмислите. Важно е да не забравяме присъствието в кухнята на малки домакински уреди: миксери, тостери, пасатори, кафемашини – за всичко това ще трябва да бъде определено място, така че да са на една ръка разстояние на домакинята. В допълнение, много кухненски съдомиялни машини и перални машини присъстват в кухнята, а те са обемни и е добре и за тях да се помисли.
Сега, когато сте омбислили всички важни елементи от кухнята, можете да си купите готова кухня, или пък да си поръчате по проект.
За финал, няма как да не споменем Мебели Арена, тъй като от дълги години предлагат висококачествени кухни, както и всичко за кухнята, от което се нуждаете.

Pin It
Оцени публикацията
Mebeli-1.com