Професионални услуги по извозване на отпадъци

Днес имаме удоволствието да Ви представим една комапиня, предлагаща услуги по извозване на строителни и други отпадъци, най-вече причинени след основен ремонт на апартаменти, къщи, офиси и друг тип имоти.

Фирмата се казва Зашеви-Транс ООД и е в готовност да реагира при необходимост от Ваша страна.  Ако и на Вас, както на много други семейства в България, покрай пролетния сезон, Ви предстои ремонт, то наемането на контейнер за строителни отпадъци е направо задължителен.  Колкото и странно да Ви звучи, законово отпадъците след ремонтни дейности трябва да бъдат извозвани от превозвачи на специално обозначени места. Не може просто така да изхвърлите отпадъците си в контейнерите за смет. Вярно е, ако го сторите и никой не Ви види, няма да Ви глобят, но по този начин нарушавате природния баланс и замърсявате околната среда.

 

Зашеви Транс ООД е Вашият надежден партньор, що се касае за отпадъци след ремонт. С какво още може да Ви съдейства фирмата?

С доставка на контейнери и депониране на строителен боклук;

Доставка на контейнери под наем за строителен отпадък в София и региона;

Товаро-разтоварни дейности;

Услуги с бобкат;

Транспорт със собствен камион;

Други.

Мисията на  фирмата е да доставя ежедневно високо качество на нормални цени във всяка една точка на работа! Можете да заявявате  3,4 или 7 кубикови контейнери за отпадъци в зависимост от обема работа, от обема на отпадъците, които предстои да се отделята, както и в зависимост от специфичните нужди.

Ако не знаете кой контейнер би Ви свършил работа, можете да се свържете с представител на компанията и да уточните детайлите в този аспект. Телефон, на който можете да задавете тези, както и други въпроси, свързани с извозването и наемането на контейнери, е:0898-450-631. Естествено, можете да научите подробна информация за компанията и онлайн, като посетите сайтът www.zashevi-trans.com.

Други телефони, на които да направите заявка за контейнер:  0878-460-631 и 0897-961-162.

 

 

Pin It
Оцени публикацията
Mebeli-1.com