Идеи за коледна украса от Бриколаж

Коледа е любим празник за малки и големи. Магията на този ден не подминава никого, а очакването от предстоящите емоции поражда у нас силно вълнение и желание за ранна подготовка. Живописна коледна елха и красива декорация за дома – всичко това засилва очарованието на Коледа, за което някои от нас жадуват още от есента…

Няма нищо по-хубаво от това да се приберем вкъщи, а там да ни очаква спираща дъха декорация, която да премахне и последната следа от напрежение в ума и душата ни. Гирлянди, лампички и свещи – не може ли да е цяла година Коледа? И тъй като този така чакан празник наближава все повече, не губи време, а още сега купи коледна украса в Мосю Бриколаж. Придържай се към традициите и се зареди с добро настроение!

Как да си направим коледна украса

Тук всичко опира до фантазията и вижданията ни за красота. Някои залагат на семплата украса, докато други я предпочитат пищна и всевъзможна. Екипът на онлайн магазин Бриколаж съветва да заложиш на креативните идеи, също както и да си купиш от всичко по малко. По този начин ще бъдеш напълно подготвен за Коледа, а атмосферата у дома ще бъде приказна. Задължително си набави:

  • Светеща украса за прозорци;
  • Коледна покривка и декорация за маса (подложки, свещници и др.);
  • Елха и играчки – задължителен елемент, без който Коледа ще е невъзможна;
  • Чорапчета за камина и за стена;
  • Табели за врата и постелки за входната врата;
  • Венци, фигурки и гирлянди;
  • Декорация за двор и други видове аксесоари.

Празничното настроение се заражда още с мисълта, че скоро ще трябва да украсяваме дома си. А когато този момент дойде, жилището се изпълва с весело настроение и детска глъч. Всеки бърза да закачи поредната играчка за елха, а най-малките обожават да я развалят. Е, какво да ги правиш, деца!

Къде да я поставим

Можем да поставим коледната украса, където пожелаем (стена, врата, рафтове, таван и т.н.). Тъй като декорирането за Коледа е творчески процес, няма стриктни правила, които да трябва да спазваме. Необходимо е да се заредим с положителна енергия, а оттам нататък трябва само да следваме въображението си, което ще ни отведе до интересно декорирания дом, в който всяка прекарана минута е истинско удоволствие. 

Желателно е да се съобразиш с това дали става дума за къща или малък апартамент. В първия случай ще ти е нужна доста повече коледна украса, която да поставиш по предназначение. В Бриколаж ще откриеш страхотни решения, които си заслужават всяка една минута отделено внимание. 

 

Pin It
Оцени публикацията
Mebeli-1.com