Монтаж и поставяне на битумни керемиди от Валфорс ЕООД

bitumni-keremidiПоставянето и монтажа на битумни керемиди през последните няколко години набра сериозна скорост в София и по-големите градове в България. Мнозина предпочитат качествата на битума при реновиране на своя покрив, а този им избор е подкрепен и от факта, че тези керемиди са леки и приятни за работа, което намалява и времето за ремонт.

Има няколко важни правила при поставяне на битумни керемиди, които е добре да спазвате, ако държите на крайното качество при ремонт на покрива на вашата къща, вила или друг тип сграда:

Монтаж на битумни керемиди се прави върху равна, суха и добре подготвена, разбирайте почистена настилка, за да могат те да изпълняват максимално ефективно своята функция на опазване на домашния комфорт и уют.

• Основата за поставяне на подобен тип керемиди е добре да бъде поне 2 сантиметра (20 милиметра) дебела като самият монтаж на шиндлите се прави единствено върху предварително подготвена за тази цел покривна обшивка поради нуждата от доброто им прикрепване към повърхността.

• При поставяне на керемиди върху покривна обшивка, създадена от дърво е добра практика да облицовате дървото с материали, които да го предпазят от загниване във времето, което значително да удължи експлоатационната годност на целия архитектурен елемент.

• Преди да се заловите с монтажа на битумните шиндли трябва да отстраните и тяхното защитно фолио, а след поставянето на керемидите, те да бъдат закрепени с помощта на поцинковани пирони или чрез изработени от неръждаема стомана винтове.

Препоръките по-горе са за тези, които са решили сами да реализират реновирането на своя покрив. Все пак мнозина от хората не са специалисти, често противно на личното им схващане и понякога е по-добре да се доверят на експертна помощ, когато говорим за ремонт на покриви.

Нашата препоръка, когато говорим за поставяне и монтаж на битумни керемиди е фирма Валфорс ЕООД София. Компанията е специализирана в областта на покривните ремонти и гарантира страхотно качество на работа, висок клас материали и изненадващо приемливи цени за всеки клиент, който е достатъчно мъдър да оцени разликата между уменията на професионалист и тези на любител в ремонтните дейности по покрива.

Можете да се свържете с Валфорс ЕООД на телефон 0885 75 57 27 и да поискате персонална оферта за монтаж на битумни керемиди.

Pin It
Оцени публикацията
Mebeli-1.com