Какви мебели да изберем?

Във всеки дом холът е мястото, където се посрещат гости и близки, провеждат се разговори, семейни празници и тържества. Възможно е да превърнете вашия хол в най-удобното помещение във вашия апартамент, в духовен център за цялото семейство, ако изберете подходящи мебели.

Традиционно е прието за обзавеждането на хола да се използва мека мебел. Модерните мебели в хола дават възможност да се създаде уникален интериор, съобразен с индивидуалните предпочитания на собственика и необичайното оформление на стаята. Днес има много варианти за цялостно обзавеждане. Ограничения в избора на стил не е решение. Всяка стая може да се издава уникален, реагира с основната си цел – да се създаде истински комфорт и домашен уют.

Ако апартаментът ви е малък и имате салон, вероятно неговото предназначение е като на още една стая, предназначена за развлечения и за почивка на семейството. Обикновено това помещение се обзавежда с комплект от мебели – мека мебел, различни шкафове и масичка за кафе. За повечето западноевропейски производители на мебели обзавеждането за салона и за трапезарията е едно и също. То включва маса за хранене, столове, разнообразие от шкафове с чекмеджета. Най-добрият вариант е да обзаведете салона според вашите вкусове и нужди, т.е. да изберете вашите мебели на принципа на модулната конфигурация. В този случай купувачът самостоятелно композира комплекта за обзавеждане (въпреки че е много по-лесно и по-евтино да си купите готов комплект).

Въпреки огромния избор на мебели с различни конфигурационни опции и функции, и разнообразните стилистични решения, които съществуват днес, изберете мебелите за вашия дом, водени от чувство за мярка и с предпазливост към смелите новаторски експерименти.
Снимка: spar.it

Pin It
Оцени публикацията
Mebeli-1.com