Полезни съвети за това как да изберем подходящи уреди за кухнята

Стил и покрития

След като установите бюджета и функционалните изисквания на уреда, можете допълнително да стесните избора си, като изберете стила и облицовките, които допълват дизайна на вашата кухня. В днешните луксозните кухни от неръждаема стомана са най-популярната опция за завършване – освен че е дълготрайна и издръжлива, лъскавата повърхност от неръждаема стомана е и лесна за почистване. Друга луксозна тенденция е интегрирането на уреди с шкафове, използващи персонализирани панели. Това включва изработване на панели по поръчка от производител на шкафове в съответствие със спецификациите на производителя.

Едно от предимствата на уредите от по-висок клас е, че те често са проектирани с класически линии, които се координират с различни кухненски стилове.

Когато избирате уреди, ще искате да помислите и как техните дръжки, копчета, сензорни екрани или осветление добавят към цялостния вид, който искате. Ако се борите с някой от тези избори, опитайте да създадете дъска за настроение, която да събере всички покрития, които обмисляте, за да ви помогне да визуализирате как всички те работят заедно.

Купете Smart

Когато купувате уреди, избирайте разумно вашия търговец. Търговският представител, с когото работите, трябва да е запознат с всички уникални характеристики на продуктите на множество марки, за да ви помогне при избора. Освен това търговците често могат да помогнат при сложни изисквания за инсталиране, уникални за вашия кухненски дизайн.

Също така знанието кога и къде да купувате може да бъде от полза за вашия бюджет – на американския пазар на дребно, например, често могат да се правят големи отстъпки като част от сезонните разпродажби и промоции, ориентирани към големите празници. А промоции и отстъпки често са достъпни чрез уебсайтовете на производителите, като местните продавачи предлагат и допълнителни отстъпки.

Изберете най-добрите уреди

След като създадете бюджет и създадете визия за новата си кухня, ще трябва да проучите конкретни уреди, като вземете предвид марките и диференциращите фактори във всяка категория, за да изберете уредите с характеристиките, производителността и стила, които най-добре отговарят на вашите нужди.

Също така не забравяйте да помислите за уреди с рейтинг Energy Star, за да увеличите енергийната ефективност и икономиите на дома, като същевременно намалите въздействието върху околната среда.

Източник:vladives.bg

Pin It
Оцени публикацията
Mebeli-1.com