Офис мебели от Мебелисто

Развитието на индустрията за производство на офис мебели, появата на нови продукти и технологии направи възможно в средата на ХХ век да се направи качествен пробив в подредбата на офис площите.

В следващите години тази посока получи силен тласък за развитие поради положителна икономическа тенденция. Дизайнерските решения, развитието на стилове и тенденции през десетилетията доведоха до появата на богато асортиментно предложение в различни ценови сегменти на офис мебели.
Изборът на опции за офис мебели е толкова широк, че каталозите на доставчиците включват стотици страници с подробно описание на типичните серии.

Изглежда, че такова предложение е в състояние да задоволи всяко търсене, но в действителност всичко не е толкова просто – избор от по същество един и същ тип решения от обикновени серийни или оригинални дизайнерски мебели, чиято цена ще бъде с порядък по-висока. Това състояние на нещата невинаги задоволява нуждите на купувачите, които се интересуват не само от функционалното запълване, но и в съответствие с мебелите, описани в изискванията за паспорт на корпоративните стандарти, независимо дали става въпрос за избора на материал или цветова схема. Е

то защо през последните години практиката на разработване и производство на офис мебели по поръчка на капацитета на производствените фабрики става все по-популярна. От една страна, този подход изисква ясно планиране и компетентна производствена логистика, от друга, определянето на минималния обем на поръчката – използването на нестандартни решения не трябва да увеличава цената на изработените по поръчка офис мебели в пъти по отношение на основната конфигурация. Производство, което е готово да оптимизира вътрешните процеси и е в състояние да изгради верига от взаимоотношения с клиент, получава уникално конкурентно предимство при доставката на офис мебели – персонализиран продукт, който е по-способен да задоволи нуждите на клиента и следователно е по-търсен. Този подход стана особено актуален наскоро, когато търсенето на офис мебели е спаднало значително на фона на икономическия спад и всяка нова корпоративна поръчка е реален шанс да укрепи позициите си на пазара на офис мебели. В същото време, на практика няма значение дали говорим за офиси за мениджъра или за обзавеждане на персонала, тъй като и в двата случая желанието за индивидуален подход към заявките на клиента значително ще увеличи удовлетворението и производителността.

Финални думи. Можете да разгледате предложенията от Mebelisto.bg и да подберете своите нови мебели, както за офиса, така и за жилището, в което живеете.

 

Pin It
Оцени публикацията
Mebeli-1.com