От какъв материал е най-добрият люлеещ стол за мен

Какъв е най-добрият материал за направата на люлеещ се стол?

За да отговорите на този въпрос, първо трябва да разгледате факторите, които ще ви помогнат да направите избора. За люлеещите се столове на открито най-важният фактор е издръжливостта и как ще издържат на слънчева светлина, вятър и дъжд. Основният комфорт и цената са на второ място.

Факторите, които влияят на вътрешните рокери са по-активни и включват избора на тапицерия, вида на стола, теглото му, цената и най-вече комфорта. Ако вие сте кралят на къщата и вашият партньор е кралицата, тогава плюшено, „меко“ люлеещо се кресло ще бъде тронът на вашето царство.

Ето някои опции за материали:

  • Пластмасови люлеещи се столове- Има ли тийнейджъри, които обичат да купонясват

Външните пластмасови мебели, направени чрез леене под налягане, са евтини и изобилни. Пластмасови маси и люлеещи се столове вероятно заемат басейните и вътрешните дворове на повечето американски домове. Въпреки че са устойчиви на вода и ръжда, те ще избледнеят на цвят и в крайна сметка ще станат крехки, особено ако бъдат изложени на ултравиолетовите лъчи на слънчевата светлина. Но те са страхотни за партита и лесно се заменят, ако партито на вашия тийнейджър излезе извън контрол.

  • Люлеещи се столове от HDPE дървен материал- Имате ли котка с нокти

Полиетиленът с висока плътност или HDPE е рециклируема синтетична смола (пластмаса), която може да бъде оформена в материал, който изглежда като дърво. От него могат да се направят качествени мебели, които са издръжливи и силно устойчиви на вятър и вода. Поддръжката е лесна със сапун за съдове, вода и желаещ юноша, който се нуждае от домакинска работа. Освен това може да бъде скъпо, но ниската поддръжка, издръжливостта през целия живот и това, че „Fluffy“ няма да е склонен да го използва като стълб за надраскване, правят HDPE привлекателна опция за люлеещ се стол.

Pin It
Оцени публикацията
Mebeli-1.com