Материали за италианските мебели за спалнята

В производството на италианските мебели за спалнята се използват различни материали, позволяващи създаването на уникални модели легла, гардероби, шкафове и дивани. Всеки от използваните материали отговаря на съвременните изисквания за качество, безопасност и екологичност.

За да се придаде на мебелите оригинален външен вид и да бъдат удобни и издържливи, е необходимо комплексното използване на шперплат, солидно дърво и неръждаема стомана. За декоративно покритие обикновено се използва злато, сребро или друг благороден метал. По-голямата част от обработката на материалите се извършва ръчно.

При производството на италианските спални гарнитури основно място заемат фурнира, шперплата и различните видове естествено дърво. Те могат да бъдат използвани както за създаването на основната конструкция на изделието, така и пи довършителните работи.

Масивният боров, буков, орехов и друг дървен материал, се обработва с помощта на специално оборудване. При производството е задължително да се поддържа определена температура и необходимата влажност, които позволяват създаването на траен и устойчив продукт.

Италианският многослоен шперплат е оптималната основа за много от елементите на леглата, гардеробите и шкафовете. Неговото изготвяне е много сложно и изисква точното следване на технологията на производство. След залепването и допълнителната обработка на шперплата може да му се придаде всяка желана форма и да бъде оцветен и декориран по желания начин.
Снимка: ideare-casa.com

Pin It
Оцени публикацията
Mebeli-1.com