Луксозни хартиени торбички с картичка

Луксозните хартиени торбички са подходящи за всякакви поводи, за имен ден, за рожден ден, за юбилей, за каквото още се сетите. Те се произвеждат с различни размери и цветове. Може да се добавят дръжки, панделки, картички. Торбичките с картички са главно за рождени дни, Коледа и други важни събития. Те се прикрепят за дръжките и може да е отвътре или отвън. В тях може да се напише пожелание, желание. Те придават по-изискан вид на торбичките.

Когато се подарява продукт, без значение, дали е сувенир, аксесоар, или друго, то опаковката е от съществено значение. Много често казваме, че подарък без опаковка е половин подарък, с други думи, помислете за доброто представяне на подаръците, когато правите такива.

Не се лишавайте от добра опаковка!

Ако сте управител на подаръчен център и си търсите партньор, от който да зареждате периодично подобен тип стока, то тогава Ви съветваме да се свържете с представител на Поликарт. По-долу сме Ви представили данни за обратна връзка, като можете да избирате удобен за Вас начин за кореспонденция, било то по имейл, било то по телефона.

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria

тел. 0888 441007 – Продажби Костинброд

гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт

ел. поща: sales@polycart.info или тел: 0721 66145 офис Костинброд

информация и продукти: www.polycart.info; поръчки и проследяване: www.polycart-bg.com

Представяме Ви и някои от продуктите от този тип асортимент, които често биват поръчвани от други подаръчни центрове:

Pin It
Оцени публикацията
Mebeli-1.com