КУХНЕНСКИ УРЕДИ DIPLOMAT BRAVISSIMO

Навярно харесвате да изпробвате нещо ново и необичайно и по отношение на храната?! А, може би, ежедневно приготвяте за семейството си по няколко различни блюда?! Или пък желаете постоянно да се наслаждавате на домашно приготвени сокове и десерти?!

Какъвто и да е поводът, Вие непременно ще се сблъскате с рутината в кухнята – рязане, бъркане, разбиване… Трудно и неприятно е да вършите всичко това на ръка, да не говорим и колко изтощени ще се чувствате след това.

За щастие, съществуват кухненските помощници, чиято цел е да Ви избавят от трудоемките действия по приготвяне на питателна и здравословна храна. Запознайте се с: миксер, блендер, пасатор, цитрус-преса, кафе-машина, тостер и електрическа кана Bravissimo.

 

Всички гореизброени уреди съществено се отличават един от друг по конструкция и възможности. Освен това, моделите, които се предлагат, са с различни уникални решения и функции. Така, че изборът на идеален кухненски помощник е малко труден. Ще се опитаме да внесем яснота в дадената категория – по отношение на достойнствата и възможностите на кухненските помощници.

 

Миксерът е компактно устройство, предназначено за смесване и разбиване на полутечни и течни продукти, както и полуфабрикати, например: яйца, захар, тесто, различни коктейли и др. Сам по себе си, той представлява малък пластмасов корпус с дръжка и електродвигател, който има постъпателно и въртеливо движение. Най-функционалните модели са снабдени с няколко приставки, за замесване на тесто, блендер, кафемелачка и др.

 

Блендерът – още едно компактно, но доста универсално устройство. Блендерът е предназначен за раздробяване на продуктите, дори и на лед. Нарязването и разбиването на продуктите става с помощта на остри лопатки с ножове, които са способни да накълцат плодове и зеленчуци до състояние на пюре, разбито на коктейл.

 

Пасаторът – домашен помощник, чийто основни функции сполучливо могат да се изпълнят от кухненския комбайн, но заради компактния му размер и удобен захват, някой го предпочитат.

Pin It
Оцени публикацията
Mebeli-1.com