Качествени окачени фасади от алуминиеви системи

Благодарение на окачените фасади България заприлича на истински развита европейска страна. Точно окачените фасади правят така, сградите да изглеждат по един невероятен начин, разчупени, креативни, обли и с вид, който да придава естетика и красота.

Нека отличим и някой от лидерите, благодарение на които търговските центрове, моловете, жилищните кооперации придобиват такъв уникален вид. Едни от най-добрите са:Schüco, Reynaers, Alumil, Ete.

Четирите компании можем да кажем, че са лидери в областта на фасадите, изработени от алуминий.

Нека споменем и за едни от най-креативните продукти, които правят облика на сградите невероятен. Става въпрос за вентилируемите фасадни системи.

Ето и с какво точно се характеризират вентилируемите фасадни системи:

  • Подсигуряват високо ниво на комфорт.
  • Позволяват финишна декоративна обработка на фасадата, което ползволява креативен външен вид.
  • Следват се законите на строителната физика, понякога позволява свободно движение на елементите, което  от своя страна води до невероятен ефект.
  • Предлагат се в много разновидности, което дава възможност за лесно проектиране на мини квартали, вилни селища и други еднотипни жилищни и нежилищни постройки.
  • Дългогодишен експлоатационен цикъл.

Както сами виждате, този тип фасади, изработени от алуминиеви системи имат редица предимства.

Например, стандартните окачени фасади също предлагат големи конструктивни възможности.

Като цяло трябва да се знае, че алуминиевите фасадни системи позволяват изграждането на едноетажни или многоетажни остъклявания на малки и големи конструкции, градини, веранди и много други.

Благодарение на богатия избор от лайсни, и като дизайн, и в цветови аспект, може да се създаде креативна конструкция, която да отговаря на конкретните желания на клиента.

Подобни системи притежават редица положителни страни, някой от които описахме по-горе, но пропуснахме да споменем и за завишената пожароустойчивост, която подсигуряват на сградите, ползващи подобни технологии.

Сигурността в днешно време е много важна, тъй като благодарение на нея жителите, особено когато става въпрос за жилищни постройки, могат да бъдат спокойни.

Pin It
Оцени публикацията
Mebeli-1.com