Италианските кухненски мебели – традиции и съвременност

Италианските кухненски мебели са символ на високо качество, съвършен дизайн, конструктивна пластичност и планирано удобство. Заради своите качества те са предпочитани от потребителите по цял свят. Отличителна черта на елитните кухненски мебели от Италия е предлагането на различни конфигурации на един и същи модел, съобразени с вкусовите характеристики на клиентите и с особеностите на помещението.

Италианското кухненско обзавеждане е известно във всички страни. Независимо от стила (модерен или класически) италианската кухня се изготвя от най-висококачествени материали – естествена дървесина (кестен, орех, дъб, бук, череша) или от трайни и устойчиви на износване материали (гранит, мрамор, неръждаема стомана и други).

Италианските мебели се отличават със своите изключителни характеристики на дизайна и удобството и освен че съчетават традиционното с модерното, винаги са актуални. Модерният стил винаги гарантира лекота, функционалност и ергономичност, а класическият стил обещава екологичност и създаване на традиционен семеен уют.

Кухнята е сърцето на всеки дом, мястото, където повечето хора днес прекарват по-голяма част от времето си. Хармоничните форми, ярките цветове и ергономичността са основните характеристики, които производителите се стремят да достигнат.
Снимка: it.all.biz

Pin It
Оцени публикацията
Mebeli-1.com