Защо бързите врати са за предпочитане в складови помещения

Вие сте предприемач и планирате да закупите нови и надеждни индустриални бързи врати? Е, попаднали сте на точното място, защото днес ще отделим внимание на бързите врати. И след това ще знаете основните критерии, които ще са водещи при бъдещия ви избор.

Каква е основната им функция 

Индустриалните врати са съвременното решение. Надеждността, която носят, със сигурност ще направи инвестицията ви успешна. Все по-голяма популярност намират тези нови модели. А какви са функциите и видовете, които предлагат ще разберете само след секунди:

  • Бързите врати могат да бъдат както за голяма промишлена зона, така и за склад или хале.
  • Видовете, които се предлагат са автоматични, секционни и ролетни, изработени изцяло от PVC материал.
  • Такива, които се инсталират в помещения с необходим контрол на температурата. 

Инвестицията, която планирате, трябва да е дългосрочна. Именно затова можем да добавим, че определено си заслужава, защото определено се славят с енергийната си ефективност, издръжливостта си на всякакви климатични условия, ниските си нива на шум и ред други причини.

Какъв е правилният избор

Факторите, които са водещи не се броят на пръстите на едната ръка. Изисква се голямо внимание и отговорност. Ето още някои характеристики, на които да обърнете внимание преди да направите своя избор:

  • Скоростта, с която се движат е 1 м/с и нямат ограничение в броя отваряния и затваряния на ден.
  • С тази скорост те предпазват помещението Ви от достъпа на топъл/студен въздух и прах.
  • Осигуряват топлоизолация до 50% и са устойчиви на силни атмосферни натоварвания.
  • Няма повече шум в помещението. Снабдени са с изключително добра шумоизолация.

А ако тези предимства не ви стигат, можете да се запознаете с още няколко от неоспоримите плюсове. Сред тях са: прозрачни секции, които позволяват видимост; също така радари за отваряне и затваряне; фотоклетки, с които преминаването ви ще бъде в пъти по-лесно. Предлагат се още и варианти с магнитна индуктивна примка, управление с дистанционно или изнесен шнур, който помага за отварянето и затварянето на превозни средства. Да, предимствата им са наистина много. И вложението в такава бърза врата за промишлена зона действително си заслужава.

Pin It
Оцени публикацията
Mebeli-1.com